Pharos Reizen

Prijs
Service
Gemak site
Totaal beoordeling

pharos reizenPharos Reizen van ANWB is dé reisorganisatie bij uitstek voor een geslaagde autovakantie in Europa. Pharos Reizen biedt uiteenlopende vakanties voor zowel families met kinderen of voor stellen. Pharos reizen is autovakantie specialist dochter van ANWB reizen. Pharos biedt reizen aan naar heel Europa o.a. Frankrijk, Duitsland, Italie, Oostenrijk, Zweden, België. en alle vakantie soorten oa camping, rondreis, vakantiepark en allinclusive.
Pharos Reizen bezoekt de locaties persoonlijk en zij controleren volgens de ANWB-standaard. ANWB-leden hebben bij Pharos Reizen een streepje voor.

 

 

 

Als u bij Pharos Reizen een reis boekt heeft u als ANWB-lid recht op de volgende voordelen:

  •     € 5,- korting op reserveringskosten
  •     10% korting op een kortlopende reisverzekering

Houd bij het reserveren daarom uw ANWB-lidmaatschapskaart bij de hand! De vakanties zijn natuurlijk voor iedereen die een leuke vakantie wil beleven. Pharos Reizen richt zich wel voornamelijk op: 1. Gezinnen met kinderen. Hierbij bieden wij reizen aan voor zowel gezinnen met hele jonge kinderen als gezinnen met al wat oudere kinderen. 2. Vakaties met zijn tweetjes. Hier kunt u de reizen terugvinden voor als u gezellig met zijn tweetjes of met een groep vrienden op reis gaat. Voor beide groepen geeft Pahros reizen een aparte brochure uit.

 

Pharos Reizen4.51
Wees sociaal en deel!